2010. december 19., vasárnap

Tesztek.

Unalmamban teszteket töltöttem ki. Néhol meglepő volt az eredmény, máshol meg abszolút egyértelmű..

Mennyi szabadság kell? – Teszteld!

Abszolút egy hullámhosszon vagytok! Közel hasonló mértékben van szükségetek a szabadságra, s mindketten elég önállóak vagytok ahhoz, hogy mindketten profitálhassatok a kapcsolatotokból. Tisztában vagy azzal, hogy úgy lehet működtetni egy kapcsolatot, hogy megadod a párodnak azt a mértékű szabadságot, amire szüksége van. Tudod, ha magadhoz akarnád kötni, csak méginkább menni akarna, ezért inkább elengeded. S ő ezért cserébe mindig tudja, hogy ki mellett van a helye. Néha azonban abba a hibába esel, hogy nem mutatod ki kellően az érzéseidet, ezáltal elbizonytalanítod partneredet. Egy kis izgalom persze nem árt, de ahhoz, hogy harmonikus és tartós legyen a kapcsolatotok, éreztetned kell vele, hogy szereted és fontos neked.

Hűségre vagy kódolva? Teszteld!

Hűtlen vagy.
Ez nem túl jó hír partnerednek. Jelszavad – semmi rossz nincs abban, hogy örömöt szerzek magamnak. A bökkenő csak az, hogy ezzel fájdalmat okozol mindennapi társadnak.

Mennyire vagy szenvedélyes? Teszteld!

Bátran belevágsz dolgokba, és semmi sem szegi kedved, bármiről legyen is szó. Sőt, ha valaki nagyon elnyeri tetszésed, mindent megteszel érte. Viszont ha mégsem a reményeid szerint alakulnak a dolgok, egy idő után feladod, és odább állsz. Kerülöd a megalázó helyzeteket, legyen szó akár szerelemről, akár hétköznapi feladatokról...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése