2009. október 10., szombat

Gondolkozzatok már könyörgöm!

Kezd nagyon elegem lenni. Hogy miért? 2 dolog miatt. A sok trú fan lázad, hogy "húú de köcsög volt Miyavi, hogy nem vitte el a neki készített ajándékokat meg hogy nem írt rólunk a blogjába bőőő" Emberek! Lássatok már! Oszt' mivan ha nem írt rólunk a blogjába? Én attól még ugyanúgy élveztem a koncertet és a mai napig visszasírom azt a napot. Értékelhetnétek, hogy beszélt hozzánk a koncerten; hogy miután rosszul lett még visszajött a színpadra. Mert simán leadhatta volna csak a számokat, nem kellett volna hozzánk annyit beszélnie, nem kellett volna visszajönnie a színpadra hisz a pénzt megkapta a koncertért. Örülhetnétek, hogy eljött ebbe a kicsi országba és 1 hatalmasat buliztunk Vele. Ehelyett megy a szidalmazás mindenhol, hogy hülye szemét miért nem ír rólunk a blogjába. Komolyan mondom, én szégyellem magam helyette! Idióták...

A másik pedig a Gazette. 1 lány az oldalán említette, hogy ő mekkorát csalódott a Gazetteben, mert elszálltak a hírnévtől és nem jönnek ilyen kicsi országba koncertezni, csak a pénz hajtja őket, ráadásul a számaik is egyre szarabbak. Reagáltam eme cikkjére melyet bemásolok. Azóta a cikk törölve lett, ez van.

Na hello. Elolvastam a cikket és gondoltam hozzászólok énis.

Én nem tartozom a visual kei rétegbe, de rengeteg e stílus beli együttest szeretek. Nem csak a jrock szól ma a pénzről. Minden együttes erre épül, legyen akár orosz együttes, akár magyar vagy bármilyen más. Normális zene...persze, mindenkinek azaz időszaka jön be az adott együttesnek, amikor megismerte őket. Ha pl. te akkor ismerted meg őket, mikor a Disorder album megjelent, neked az a minden, annál tökéletesebb nincs. Észrevehető a srácok zenéjén az elmúlt évek változása. Ha összehasonlítjuk a NIL-t a DIM-el, hatalmas különbséget veszünk észre. De ez minden előadónál fellelhető. Unalmas lenne, ha minden egyes szám és album ugyanolyan hangulatú lenne valljuk be...Kis országba nem jönnek. Ma már mindenki úgy tölti le a zenéket az internetről és nem veszik a lemezeket, ezért az eladásilistán nem szerepel , hogy pl Magyarországon hány rajongó van. Oké, aláírom azt is, hogy itt nem sok boltban lehet megtalálni a lemezüket. Abba meg tényleg ne follyunk bele, hogy miért ilyen kicsi ez az ország. Mindenki lázad, hogy TRIANOOON meg NAGYMAGYARORSZÁG, de ha tegyük fel visszacsatolnák pl Erdélyt hozzánk, akkor mi lenne? Ebbe ugye senki sem gondolt bele, csak jár a pofájuk, mert az a miénk, köcsögök elvették fúúújj. Az nem jut el a kicsi agyacskákba, hogy netán tönkre menne még jobban ez a retek ország? Még nagyobb kiadások, nem kicsi bonyodalom, stbstb. Mert nem annyiból áll az egész hogy kihirdetik hogy dicsa mától Erdély is Mo.-hoz tartozik. Butafaszok.Invisible Wall nem visual kei szint. Hanakotoba az? Vagy a Sumire? Hoppá...


Egyik előadó sem tud már ugyanolyat alkotni mint régen. Gazette is megélte a hatalmas hírnevet, a csillogást, voltak már fenn a csúcson is. Nem kell meglepődni. Britney is régen mekkora sztár volt, milliók példaképe, most meg már csak 1 unalmas pop előadó. Az új számai egyik sem lett akkora sláger mint az Ooops i did it again. Minden előadó életében eljön az a pont mikor csillogásuk fakulni kezd. Gazettenél is eljött ez az idő, de én bízom abban, hogy nem fog kialudni a fény.


Nekem az új single is bejön, igen egyáltalán nem olyan mint a többi. Nem lesz egyik szám sem a singleről kedvencem, de hallottam már szarabbat is. Akinek ez a változás meg nem tetszik, az hallgasson mást. Nem kötelező elfogadni az újításokat.

Puszi a buksitokra.(:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése